2012. október 10., szerda

Színfolt

Ciao Bella!

Akik ismernek, azok tudják, mennyire szeretem a színeket -bár az egyik kedvenc színem a fekete (több okból kifolyólag: természetesen az áldásos optikai hatáson túl szerintem borzasztó elegáns és letisztult viselet kerekedhet belőle), előszeretettel hordok színes ruhákat.
Sokan félnek a színektől - pedig higgyétek el, nem csak a környezetetekre, hanem önmagatokra is jó hatással lesz, feldob és vidámabban este neki a nap kihívásainak.
A mai választás erre a tarka-barka H&M felsőre esett, már az idejét sem tudom, mikor vettem, viszont örök darabként megmaradt a ruhatáramban. Könnyű, lenge muszlimszerű anyaga derékban húzott, kellemes esése van, így nem tapad rám ott, ahol nem szeretném ;-)







Azért is szeretem az ilyen darabokat, mert meghatározhatatlan színű (vagyis minimum 5-6 színből áll), így nagyon jól kombinálható - szuperül feldobja ezt az amúgy őszies bézs-barna összeállítást.

Terápiás javaslat: ha bal lábbal kelsz fel és gyakorlatilag az élethez sincs kedved - húzz elő valami színes darabot a szekrényből s meglátod, a kedved is jobb lesz a nap végére!

Csók, puszi, pá édesem

Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése