2012. október 4., csütörtök

Őszi trend - a bőrszoknya

Ciao Bella!

Idén ősszel reneszánszát éli a bőr - s nem (csak) a dzsekikről beszélek, hanem a bőrhatású leggings-től a nadrágon át a szoknyáig. Ez utóbbival szemezgetek mostanában, azonban felmerül a kérdés: nem túl "vizuálisan veszélyes"-e ez egy pluszos lánynak? 
A válasz persze most is az alakunknak megfelelő szabástól függ - bár a nagy divatházak trendjei leginkább az A vonalú szoknyákat diktálják (megjegyzem egy laza esésű szoknya jobban kedvenz nekünk, mint a sokáig hatalmon lévő ceruzaszoknya, persze lába válogatja :), ha szerencsés vagy combügyileg, maradhatsz a ceruzaszoknya fazonnál, vagy egy ahhoz közelítő szabásnál (lásd 2. kép) trend ide vagy oda, lényeg a kellemes összhatás.

Ami a színeket illeti, nem korlátozódik a bőrszoknya színkódja feketére, sőt, a barnán is túllépve bátran bevállalhatsz pirosat (mondjuk egy szép burgundi vöröset) vagy akár a 2012-es ősz slágerét, a szilvakéket is! Egy a lényeg: érezd jól magad benne!
És mivel lehet kombinálni a bőrszoknyát? A fenti képeken látható összeállításokon túl megmutatom, én hogyan hordanám - kissé eklektikusan (ha már úgyis ez dominál idén ősszel, a mindent-mindennel, ami elmondható az anyagokra is), kicsit kislányos-rockosan - mert a szoknya ridegségét és domina-hatását én mindenképpen ellensúlyoznám lágyabb vonalakkal és élénk színekkel (ami a sminket illeti):

Egyszóval ettől sem kell félni, csak a megfelelőt kiválasztani - azt hiszem, a cikk megírása után jön az online shopping (hacsak nem találok megfelelő méretűt valahol a városban - ha van tippetek, szívesen fogadom!)

Csók, puszi, pá édesem

Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése