2012. október 15., hétfő

Currently coveting avagy Milánóra készülve

Ciao Bella!

Jön a hosszú hétvége és úgy döntöttünk párommal, hogy kihasználjuk az extra 2 napot, kocsiba ülünk és meg sem állunk Milánóig :) (na azért annyira nem lesz az rövid, megtettük már párszor autóval, tapasztalataim alapján amikor már NEM bírok se ülni, se zenét hallgatni, se létezni, NA AKKOR érzem azt, miért is nem repülővel jöttünk? persze, szabadabb így és izgalmasabb.. ;-) )
A Maggiore tónál szállunk majd meg ami (egész véletlenül) útba esik Európa egyik legnagyobb outletje, Serravalle felé. Kétszer jártam már ott, és a 8 órás nyitva tartást MAXIMÁLISAN sikerült eddig is kihasználni - most sem lesz ez másképp. Az outlet olyan, mint egy város - s mivel semmit sem bízok a véletlenre, térkép letöltve a telcsimre :)
Vannak konkrét elképzeléseim, miket szeretnék - persze a realitás sokszor közbeszól (akár ilyen, akár olyan okból kifolyólag), de összegyűjtöttem egy képes kívánságlistát olyan dolgokról, amikért sajog a szívem, íme:
1. OPS Objects - LOVE kollekció: nyáron Caprin kaptam egy fehér karláncot (több outfit részeként már láthattátok) és nem tudok betelni vele, már csak a létező harmincvalahány' árnyalatból kell tudni választani

2. SZEGECS, szegecs és szegecs :) minden mennyiségben, de leginkább egy fekete motoros csizma formájában képzelem el

3. WEDGE SNEAKER amit nemrégiben kedveltem meg - akár szegecsekkel (mint a Zara...ahhhh....sóhaj) akár anélkül de ki kell próbáljam!
4. EGYEDI póló - noha jön a hűvösebb idő, nagyon szeretem a tank top-okat, kardigánnal kombinálva tökéletes megoldás a fűtött lakásban/irodában - például jópofák a Happiness is a 10$ tee pólójai is (szintén olasz):

5. Esős időben mi másra is vágyhatnék, ha nem egy Hunter csizmára? :) Azt hiszem, a piros mindent visz!
És ezek, amik alapból a fejemben motoszkálnak - nem beszélve a "meglátni és megszeretni" darabokról - persze a pénztárca gátat szabhat, de álmodozni azért csak szabad? :)

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése