2013. május 31., péntek

If I were a boy...

Ciao Bella,

Farkas Évi plus size modell neve már nem ismeretlen előttetek, hiszen ő is Pluszos Szépség, szerepelt a brit plus size divathétvégén is, mint egyetlen kelet-európai modell, de azt nem biztos, hogy tudjátok (persze, ha olvastátok a történetét, akkor igen - ITT pótolhatod), hogy Évi fotósnak tanult és évekig ebben a szakmában tevékenykedett. Na mi következik ebből? Múlt héten összedugtuk a buksinak, ő fényképezőt ragadott, én pedig pózoltam :)

Most of you have heard about Eva Fontaine Plus Size Model - as she is a member of my Beauty With Plus movement (if you have not read her story, CLICK HERE ) and she also rocked the runway of British Plus Size Fashion Weekend as the only plus size model from Eastern Europe.  You may not know that she is a professional photographer who worked for years in the industry so what comes next? Last week we met - she took her camera and I took my poses :)






S nem csak a fotós személye, hanem az outfit jellege is nagyban eltér az eddigiektől, hiszen a megszokott nőies vonallal ellentétben ma egy fiús összeállítást mutatok meg. Remélem, ez is elnyeri a tetszésetek - hisz nem járok folyton szoknyában, ez a lazább csajszi is én vagyok :)

And not only the photographer but the outfit is different than the previous ones as this time I ledt my feminine side at home and I brought out the boy. Hope you like this outfit as well - since I don't always wear skirts, this is me, too :)


 Fotó: Farkas Éva (Facebook oldal )



















T-shirt and trousers // Póló és nadrág: H&M
Ray Ban: www.luxoptik.hu
Necklaces // Nyakláncok: Aldo
Hat // Sapka: BP shop (Thanks Liza!)
Szegecses szandál // Spike sandals: Asia Center


Nem árulok el titkot azzal, hogy készült még pár fotó, amiket hamarosan megmutatok Nektek!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska


I can tell you that we took some more photos which I will reveal very soon!

xoxo
Susie

8 megjegyzés :

  1. Imádom a fotókat, a stílusodat, Évi fotós szemét, és az egész bejegyzést! Utálom ezt a H&M-es nadrágot, szerintem rettenetes, de persze Neked még ez is jól áll, és ezért meg irigy vagyok! :-D Ja, nem, mert nem vagyok olyan! :-) :-) :-)

    Puszi!

    Merci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merciiiiii :) :) Köszönöm szépen - Évi valóban ügyes!! A nadrág pedig szuperkényelmes ;-) pusziii

      Törlés
  2. Csinos összeállítás. Nem az én világom, de így máson tetszik. :))

    Szép napot!
    Puszi,
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Dóri! Neked is szép napot :) Puszi!

      Törlés
  3. Nagyon klassz! Simán elmennék az üzletekben ezek mellett a ruhadarabok mellett - de így együtt, nagyon szuper. És nagyon jók a fotók is! Tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Betti - a lényeg a pàrosìtásban van ;-)

      Törlés
  4. Nekem nagyon tetszik a nadrág! Idei kollekciós? Andi

    VálaszTörlés