2013. május 30., csütörtök

Push the limits - powerplate, leg day // A határok feszegetése - powerplate lábedzés

Ciao Bella,

Többen kérdeztetek már a legújabb szerelmemről, a powerplate edzésről. Már egy korábbi bejegyzésben leírtam (itt elolvashatod ) miért és hogyan találtam rá erre az edzésformára. Szeretnék rácáfolni arra az előítéletre, ami sajnos sok emberben él: kövér=lusta! Mivel sokan nem tudtátok elképzelni, hogy néz ki egy ilyen edzés, gondoltam egyet és Fanny, az egyik edzőm segítségével készítettem egy rövid videot...


Many of you have already asked me about my new love, powerplate. In a previous post (you can read here ) I revealed my reasons and goals why and how I started. I really want to prove haters are wrong who say fat=lazy! Since many of you could not imagine how this training looks like in reality, with the help of my trainer, Fanny I made a short video...





Mivel én  nem látom értelmét full sminkben edzeni menni (hiszen ha még mindig "jól" nézel ki az edzés végére, akkor valamit rosszul csináltál!) és a pózok sem a megszokott beállított, legelőnyösebb pozitúrák, így ugye mondanom sem kell, hogy nem öncélú magamutogatás volt a célom. Mert igen, vörös a fejem, izzadt, és még a hurkáim is láthatóak (főként hasizmozás közben) de vállalom. És tudod miért? Hogy bebizonyítsam, a lustaságnak nyoma sincs az életemben és ha már csak 1 embert sikerül ösztönöznöm, hogy fittségére odafigyeljen, már megérte nyilvánosan megmutatni a legelőnytelenebb formám. Mert itt nem a kinézet számít - hanem az elszántság! Íme hát egy kis ízelítő - a gép folytonos rezgése ugyan nem látszik s talán a feladatok is játszi könnyedséggel elvégezhetőnek tűnnek - de annyit mondok csak: gyere el velem és próbáld ki :)

Valamiért nem tudtam bemásolni youtube-ről a videot, de kattins és megnézheted: VIDEO ITT
Ha mobilról vagy iPad-ről néznéd, KATTINS IDE

Since I never understood those wearing full makeup at the gym (as if you still look cute at the end of the training, you defenitely did not do it right!), and these poses are probably not the best ones, showing my worst sides but this shows my reasons of this video. Yes, my head is red and I am sweating, my muffin tops are shown but I undertake it. And you know why? To prove that we are not lazy and if I can inspire just one person to get fit, it was worth it to show myself at my most disadvantageous form. Because how I look is not important - but my stamina! The continuous vibration of the machine is not visible and exercises may seem simple - all I say, try it yourself to know how hard it is :)

 For some strange reason I could not upload the video from youtube, but click and you can watch: CLICK HERE
To watch it from mobile or iPad CLICK HERE


 
Mivel az edzéseim nem "csak" lábam erősítik, hamarosan megmutatom, hogy sikerült a derekamból 6 cm-t lefaragni s a hátam is 13 cm-t vesztett, de hogyan? Kiderül hamarosan!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska


Since my trainings are not only about the legs, soon I will show youdue which exercises I could lose 6 cm from my waist and 13 cm from my back. Soon, stay tuned!

xoxo
Susie


2 megjegyzés :

  1. Első 3 percben fakadtam volna sírva. :O Nagyon ügyes vagy!
    Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!! Nem annyira lehetetlen, de nehéz - egyszer gyere el velem ;-)

      Törlés