2013. május 7., kedd

Eat, love and go to Milan

Ciao Bella,

Memories of Italy never fade away - or at least I make sure every now and then to return to the Bell Paese. Couple of weeks ago during my last trip we visited the Arco della Pace - the Arch of Peace and after my last post on tolerance towards each other (regardless the size or shape) it comes handy as an outfit post...


Az olaszországi emlékek sosem fakulnak meg - vagy legalábbis mindig gondoskodunk erről s időről-időre visszatérünk a Bell Paese-be. Pár hete a legutóbbi kint létünk alatt )felkerestük az Arco Della Pace-t (magyarul Diadalív vagy Békekapu) és a tegnapi tolerancia bejegyzésem után épp kapóra jön ez a helyszín, na meg egy kis outfit poszt...







This is my last outfit from Italy - and it is rather a classical combo: the eternal black blazer which is my all time favourite paired with some print tee and jeans. I like to add this pearl necklace to everyday outfits - though originally I bought it for my best friend's wedding but hey, I can't rest it in peace in the wardrobe, right?
 
Ez az utolsó kint készült outfit sorozat, ami a klasszikus fekete blézer főszereplésével készült. Remekül feldob egy mintás póló-farmer kombinációt is és bár nem tűnik odaillőnek, én szeretem ezt a gyöngysort hétköznapi viseletekhez is felvenni. Eredetileg a legjobb barátom esküvőjére vettem, de nem hagyhatom, hogy a szekrényben porosodjon, szomorkodjon, nem igaz?


Photo by Marco




















Trench coat: H&M
Blazer: H&M
T-shirt: London, Camden town market
Jeans: H&M
Shoes: Deichmann (old)
Necklace: Bijou Brigitte
Bracelet: OPS Italy
Belt: Mexx
 


xxx
Susie

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

2 megjegyzés :

  1. Ettől a virágos neklisztől teljesen kész vagyok. Nagyon-nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Betti - és a jó hír az, hogy az összes rajtam látható holmi közül azt a legegyszerűbb beszerezni :) Pár hónapja vettem ;-)

      Törlés