2013. május 2., csütörtök

Az első video üzenetem - csak Nektek, Szépségeim!

Ciao Bella,

Mióta elkezdtem írni a Pluszos Szépségek történeteit, sok kérdést kapok ezzel kapcsolatban, így arra gondoltam, egy rövid üzenetben összefoglalom, miről is szól ez a mozgalom és hogy kell elképzelni egy ilyen beszélgetést.
Elég lámpalázas voltam, a blogírástól is furább volt magamban beszélni egy kamerába - remélem nem lesztek túl kritikusak :)






A video továbbá azt a célt is szolgálja, hogy picit személyesebb meghívót nyújtsak át Nektek a május 11-i találkozónkra! A programról holnap írok majd bővebben - addig is fogadjátok szeretettel:





Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

ENG: My very first video (in Hungarian) about Beauties With Plus movement and about my first meeting for blog readers. Soon I'll record something similar in English, too - stay tuned!

2 megjegyzés :

  1. Hát ez szuper!
    Nyoma sincs semmiféle lámpaláznak - nagyon profi! És kedves és természetes és aranyos! Gratulálok! Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni a talin, mert biztos érdekes beszélgetések születnek majd!
    Ja! És nagyon tetszik a szemsminked is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Betti, örülök, ha tetszett :) A tali pedig csak az első - hiszen ha van rá igény, ismétlünk majd ;-)
      Haha, kicsit olyan, mintha más lenne a sminkem az egyik szememen mint a másikon - ami a jobb oldalról érkező fénynek köszönhető :) de köszi - roppant egyszerű, gyors és szerintem természetes ;-)

      Törlés