2013. szeptember 12., csütörtök

Black & white chic

Ciao Bella,

Az olaszországi nyaralás már csak emlék, de mint igazi divatrajongó, nem tértem haza üres kézzel. A Fiorella Rubino márkát már tavaly felfedeztem és kihasználva a nyár végi leárazásokat, beszereztem egy-két klasszikus alapdarabot.
 
 


Our Italian holiday is gone with the wind but as a true fashionista I did a little bit of shopping in Milan. I discovered Fiorella Rubino plus size brand last year and as it was end of summer sales, I had to get some chic basic pieces from their collection.A fekete-fehér szerintem sosem megy ki a divatból  - letisztult, elegáns és egy fekete nadrág nem hiányozhat a ruhatárunkból. Noha a blúz alja nem látszik, asszimetrikus szabású, hátul hosszabb az alja és az elején a gombokat körülvevő fekete szegély szerintem nagyon feldobja. A nadrág mintája pedig szerelem volt első látásra.

Black and white never goes out of fashion - sophisticated and elegant so having a pair of black trousers in your closet is a must. Though it is tucked in so not visible but the back of the shirt is assimetric and longer and I love the black line around the bottoms on the front as it makes the top really cool. The patterns of the trousers was love at first sight!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Photos by Marco
Shirt & Trousers: Fiorella Rubino
Shoes: Högl
Jewelries & Clutch: H&M
 
 
Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska
 
 
 
xoxo
Susie
 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése