2013. június 9., vasárnap

F&F Autumn&Winter 2013

Ciao Bella,

A minap nagy örömmel fogadtam el az F&F Magyarország meghívását és felkerestem őket a Gozsdu udvarban lévő showroomjukban, hogy megnézzem, mivel is készül a márka idén őszre és télre. Sajnos az utóbbi hetek időjárásában a ruhák akár aktuálisak is lehetnének - de legyünk bizakodóak, talán lesz még közben egy nyár is.
A személyes kedvenceket már láthattátok a Facebook oldalamon, de a sajtóanyagban található lookbook kampányképeket még nem....


The other day I was happy to accept the invitation from F&F Hungary and visit their showroom to check what they have for the upcoming autumn and winter. Unfortunately here in Hungary summer still hasn't arrived yet - which is weird enough and some of the clothes could even be approriate to wear now. 
My personal favourites you could already see on my Facebook page but let me show you the lookbook pictures from their press package...





Az F&F márkát már nem kell bemutatnom, hiszen a telt lányok egyik mentsváraként szolgálnak nagyobb méretű, ízléses darabjaikkal - és erre külön rákérdeztem, hogy a kiállított darabok nagy része elérhető lesz a mi méretünkben is! 
Imádtam a burgundi, királykék és monokróm darabokat - az abszolút kedvencem a fekete bőrbetétes ruha mellett a méregzöld ruha volt.
A kampányfotók gyönyörűek - íme:

I don't need to introduce F&F as they serve our curvy needs too - and I made sure when visiting them to ask: they will have these pieces in bigger size, too!
I loved burgundy, royal blue and monochrome pieces - beside the leather inlay dress my other favourite was the dark green dress!
The lookbook pictures are fabulous - have a look:


























És a végére egy kis eye candy - mert megérdemlitek :)

Csók, puszi pá édeseim
Zsuzska


And finally a bit of eye candy - because you deserve it :)

xxx
Susie










4 megjegyzés :

  1. már alig várom őket. szeretem az F&F ruháit (és nem csak azért, mert a monogramom is FF :D). van pár, amit szívesen hordanék... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nomen est omen - kötelező így szeretned :))) Valóban szuper darabok és nekem is lett pár személyes kedvencem, biztosan feltűnnek majd itt a blogon ;-)

      Törlés
  2. Sajnos a közelemben lévő Tescoban a nagyobb méretek elérhetőek, így magamra nem tudok soha találni, pedig szeretnék...azt hisze,hogy az F&F az a márka, ahol a pici méret elég elenyésző..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért lehet "pici" méretet is találni (persze kérdés, mennyire vagy pici :) ) Én személy szerint nagyon örülök a márka fellendülésének, mert stílusos ruhákat kínálnak széles méretskálán :)

      Törlés