2013. április 19., péntek

Marks and Spencer alakformáló fehérnemű - olvasói vélemény

Ciao Bella,

Akik rendszeresen követik a blogot illetve annak Facebook oldalát talán emlékeznek rá, hogy januárban volt egy játék, amint Marks & Spencer alakformáló fehérneműt lehetett nyerni. A történet természetesen nem ér itt véget - kíváncsi voltam a kedves nyertes, Kitti véleményére...




Kitti egy nagyon bájos lány, akivel kedélyesen elcsevegtünk írásban (remélem, egyszer személyesen is megismerem) és elmesélte, duplán örömet szereztem az ajándékkal, hiszen a családban több nőtag is lelkesen vett részt az újdonsült alakformáló tesztelésében. Íme a levél, amiben beszámol mindenről:

"Kipróbáltuk a harisnyát és csupa,csupa jót tudok róla elmondani. Igaz nem én személyesen, hanem anya tesztelte, de közvetítem tapasztalatait.
Először is azzal kezdeném, hogy nagy hívei vagyunk az alakformáló fehérneműknek, sokan kételkednek benne, hogy valóban van-e "látványos haszna" és hogy "hordható". Csak megerősíteni tudjuk, azt hogy IGEN vannak kényelmes és formáló darabok, a harisnya mellett gondolok itt a a has le szorító bugyikra is. ( ezt az új szerű body-t még nem próbáltuk, de biztosan nagyon szuper)
Visszatérve a harisnyára, semmi negatívumot nem tudok mondani róla.
Anyagát tekintve könnyű és mégis strapabíró. Itt a strapabíróság alatt arra gondolok, hogy biztos mindenki átélte már azt a kellemetlen élményt, hogy a szinte semmitől pl: beültél a kocsiba vagy csak egyszerűen felszálltál a buszra, már ki is szakadt a harisnya ( nem tennék különbséget a drágább és olcsóbb darabok között, mindkettőben előfordulnak), ha ezt esetleg megúsztad akkor olyan furán kibolyhosodik mosás után. Nos ez nem következet be, pedig egy zsúfolt tömegeseményen lett tesztelve:) nem kímélve egy percig sem.
Könnyedségét úgy értem, hogy nem olyan érzés volt mintha egy tonnás páncélba lett volna belepréselve az ember. Kellemesen szellőzik ezért téli-nyári viseletre egyaránt ajánlom.
De a lényegre térve, az alakformálás funkcióra:)
Szerintünk kellő hatást ért, miközben kényelmes viseletet biztosított egész nap,aközben pont annyira szoros, mint amennyire kell. Egy csinos szűkebb fazonú (pl: ceruza szoknya) alá tökéletes, azt mondanám, hogy inkább izmosabb, feszesebb hatást ad a combnak, mint vékonyabbat. Mint ahogy te is írtad, ezektől a fehérneműktől nem kell csodát várni, hiszen nem plasztikai.
Teljesen elégedettek vagyunk ezzel a termékkel minden szempontból és nyugodt szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek.

Kellemes napsütéses napot:)
A női szakasz:)


Kitti, köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat, viseljétek továbbra is egészséggel!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska 

2 megjegyzés :

  1. My blog is done! rs but I am a primary yet
    http://amalikf.blogspot.com.br/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yeah! Welcome to blogging - don't worry Hun, you will learn eventually :) kisses

      Törlés