2013. július 4., csütörtök

Pinup love

Ciao Bella,


Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottam, hogy 2 részes fürdőruhát vegyek fel, vagy úgy általában fürdőruhát. Hiszen hol vagyok én a vékonyság fogalmához? Nos, szerencsére ez változott azóta, s noha most is messze állok a vékony nőideáltól, mára már változott a fejemben kialakult kép. Szeretem és elfogadom magam - tisztában vagyok az értékeimmel és belevaló Pluszos Szépségként ma egy retro bikiniben pózoltam a Maggiore tó partján.

Some years ago I would not think to wear a 2 pieces swimdress or better to say: swimdress in general. I was far from being skinny and even if today I am still can not be called thin, something changed in my way of thinking. I love and accept myself - I am aware of my values and as a real Beauty With Plus today I posed in a retro style bikini at the Maggiore lake.




Nagyon tetszik a retro, 50-60-as évek stílusa és nagy álmom egy pinup fotósorozat elkészítése - de addig is íme néhány amatőr kép (na nem mintha kritizálni szeretném az én drága Marcomat) a pöttyös Swimsuits For All bikinimben, az alkalmi modelltársammal, a hattyúval :)

I do really love 50-60s style and I do really wish to make a pinup style photoshooting - until then here are some amateur pictures (not that I want to criticize my dearest Marco who took these) featuring the polka dot Swimsuits For All bikini - and my model partner, the swan.


 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Photo by Marco
Bikini: SwimsuitsForAll
Dress: H&M
Slippers: Defonseca
 
 
 
A lábamon lévő foltok a már említett szúnyoginvázió eredménye - hősiesen küzdök ám ellenük!
Csók, puszi pá édeseim
Zsuzska
 
 
Those red dots are mosquito bites - though I am not giving up the battle against them!
xoxo
Susie


6 megjegyzés :

  1. Nagyon csinos vagy Zsuzska!
    Tényleg látszik, hogy jól érzed magad.
    Nagyon tetszik a fürdőruhád is, egy kicsit nekem a zebramintás papucs lóg ki a sorból, a Pun-up időszakban szerintem nem volt ez a minta jellemző annyira. Persze újítások mindig vannak, nem vagyok semminek sem az elrontója. :D
    De amúgy szuper képek!
    Gratula!

    Annie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Annie!

      Köszönöm szépen a kedves soraid - és a zebramintás valóban kakukktojás, de tekintve hogy a nyaralásra vitt ruhatáram elég limitált volt, így maradt legalább a színben passzoló papucs :)

      Törlés
  2. Imádoom a pinup stílust!
    Csini fürdőruci!

    VálaszTörlés
  3. nagyon nagyon csinos ez a bikini, annyira gyönyörű pöttyös! ;))
    Juci
    http://pinterjuci.blogspot.hu/

    VálaszTörlés