2013. július 2., kedd

Fringe on, baby!

Ciao Bella,

Mint ahogy azt tudjátok, a páromnak köszönhetően Olaszország a második otthonom s jelenleg is kint vagyunk az első idei nyaralásunkat élvezzük a Maggiore tónál. S ha már nyár, akkor fürdőruha, nem igaz? Mérettől függetlenül, Szépségeim!! Ebben a bejegyzésben megmutatom az egyik kedvencem, amit a new yorki Swimsuits For All cégtől kaptam.

As you may know, due to my Mr Italy is my second home and currently we are enjoying our first holiday season at the beautiful Maggiore lake. And if it's summer - it is swimsuit season, my Beauties - regardless the size, right? I show you in this post one of my favourite swimdresses which I received as a gift from Swimsuits For All from New York.
Ez a szuper pink fürdőruha már Londonban megtetszett a Brit Plus Size Divathétvégén, mert a színe mellett tele van rojtokkal, amiket nagyon szeretek. Persze picit skeptikus voltam, hiszen nem tudtam elképzelni, hogyan biztosít majd tartást mell-esleg, de minden kétségem szertefoszlott, amint belebújtam! Beépített melltartójának köszönhetően remekül tart s a hasi részen lévő dupla réteg pedig optikailag formázza a pocit. Na de nem szaporítom a szót, íme mindez képekben. És igen, tudom, hogy messze van az alkatom a média által sulykolt 90-60-90-től, de ezért depresszióba kellene süllyednem egy sötét szoba sarkában, mikor kint hét ágra süt a nap? Nem hinném :)

Back in London at the British Plus Size Fashion Weekend I fell in love with this swimdress as beside its vivid colour I love the fringes! Of course I was a bit sceptical whether it would give appropriate support for my breasts but as soon as I put it on, all my fears disappeared. Due to the built-in bra and tummy control, it flatters and supports where needed. But enough of words, let the pictures say it all. Oh and yes, I know my body is not the one of a model but should it put me into depression and should I hide in the corner of a dark room when outside it is so lovely and sunny? I don't think so! :) 
 
 
 
 


 


  


 
 


 
 

  


 
 

Photos by Marco at Lago Maggiore
Shorts: H&M
Swimdress: SwimsuitsForAll
Sunnies: Mango
Studded slippers: Asian market
 
 
 
Hamarosan mutatok még fürdőruhákat, hiszen ezen kívül egy másik rózsaszín csodát és egy pinup stílusú bikinit is kaptam!
Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska
 
 
Soon I'll show you other fabulous pieces as I received another pink swimdress and a pinup style 2 pieces, too!
 
xoxo
Susie 
 
 

3 megjegyzés :