2013. július 17., szerda

When did you stop thinking you are beautiful?

Ciao Bella,

From time to time Dove comes out with a new campaign to promote positive body image which are usually really well-defined videos and ads. Some months ago I showed you the portrait-drawing ad (CLICK HERE if you missed it) and now there is another interesting piece to think about...


Időről időre a Dove előrukkol egy újabb kampánnyal, mellyel a nők szépségét s önmagunk elfogadását hirdeti. Én személy szerint kedvelem ezeket a videókat és hirdetéseket - jól sikerült daraboknak tartom. Pár hónapja a portré rajzolós kapmányukról írtam Nektek (KLIKK IDE ha lemaradtál róla) és most a cég egy újabb elgondolkodtató kisfilmmel jelentkezett...
The basic idea of the campaign roots in our childhood - when we were more than happy to pose to the camera, no matter what. We enjoyed exposure when our parents recorded our silly or serious moments. Because we did not care! And how is it now? Tell me honestly, how many of you "screen" pictures, approve before friends publish it on social sites? Because you do not look good enough on some of them? Or, as it is shown in the video, you turn away from a random shot because your makeup or pose is not "perfect"? A kampány alapötlete gyerekkorunkban gyökerezik, mikor boldogan pózoltunk a kamerának, bármilyen élethelyzetben. Élveztük, ha fotóznak vagy épp videó készül rólunk vicces vagy komoly pillanatainkban. Mert akkor még semmi sem zavart! És mi a helyzet most? Őszintén, hányan vannak köztetek, akik "csekkolják" és jóváhagyásra kötelezik a róluk készült képeket, mielőtt azt a család vagy barátok valamely közösségi oldalra feltöltené? Mert nem mindegyik képen nézel ki elég jól... vagy ahogy ebben a videóban is látható, elfordulsz, ha kamerát látsz, mert nem elég jó a sminked vagy nem vágtad előnyös pózba magad?


 
 

Congratulations to Dove - you highlighted again the main point! We should just love the skin we are in, accept ourselves with all the flaws and enjoy life - regardless the flash of the cameras!

xoxo

Susie


Gratulálok, Dove, ismét sikerült egy fontos dologra rávilágítani! Hiszen a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elfogadjunk önmagunkat minden hibánkkal együtt és élvezzük az életet - nem törődve a vakuvillanásokkal!

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése