2012. december 7., péntek

Bed hair day avagy becsavarodtam

Ciao Bella!

Szerencsésnek érzem magam a hajam miatt - elég dús és annak ellenére, hogy szőke (a természetes színem is), meglepően erős szálú. Ha akarom, könnyen és gyorsan nő - de röviden is szuper tartása van (volt már egész rövid, szinte "fiús" hajam is).  Azonban egy dologgal nehezen békélek meg: a göndörsége...persze tudom, más örülne neki és sokat fizet azért, hogy fürtössé váljon, nekem is hálásnak kellene lennem érte. Részben az is vagyok, hisz ennek köszönhetően könnyen formálható, van tartása - ám aki velem egy cipőben jár, az pontosan tudja, milyen elkeserítő egy 35 fokos hőségben ha történetesen 1 órán keresztül egyenesítem és az első izzadtságcsepp begöndöríti...
Tegnap este nem volt már energiám az éjszaka közepén a szokásos 1 órás mutatványra, amit a hajam beszárítása jelent - és maradt úgy, ahogy a természet megadta: göndören.
Mivel ez is én vagyok - így megmutatom Nektek, íme a cicanő CC Catch a nyolcvanas évekből:























Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

2 megjegyzés :

  1. Szerintem annyira szuperjó hajad van! Így, eredetiben pedig talán még jobban tetszik.

    Egyébként pedig gratulálni szeretnék a blogodhoz! Nem túl régen találtam rá, már visszaolvastam az összes bejegyzésedet és nagyon-nagyon tetszik! Az az életöröm, ami a soraidból átjön, fontos lenne, hogy sok nőhöz eljusson. Mert pluszosan vagy zippelve, de minden nőnek jól kéne éreznie magát a bőrében ahhoz, hogy szép lehessen. Remélem, hogy fiatal lányok közül is sokan eltalálnak hozzád és lassanként sokkal több izgalmas tekintetű nő fog az utcán megjelenni!
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  2. De aranyos vagy Betti, nagyon köszönöm a biztató szavakat (már ami a hajam is illeti :) ). Szeretnék minél több nőhöz eljutni, ebben Ti, hűséges olvasóim is tudtok segíteni - és noha nem csillivilli tini stílusúak az írásaim, mégis azt gondolom, sok fiatal lányra ráférne, hogy beleolvasson...és akkor talán kevesebb frusztrált nő járkálna az utcán!
    További kellemes időtöltést a soraim között és a FB közösségi oldalamon - remélem sikerül a jövőben is mosolygós perceket okoznom Neked :) <3

    VálaszTörlés