2012. november 14., szerda

Feketén színesen

Ciao Bella!

Igen, tudom, Facebookon azt írtam, az új festés oltárán áldozva nincs többé összekötött haj - de néha tényleg jólesik, ha más nem, praktikai szempontokat párosítva vizuális érvekkel (=nem volt időm és energiám hajat mosni tegnap este), így nézzétek el nekem.

Ma az egyik kedvenc fekete ruhám került kiválasztásra, és mivel az abszolút kedvenc Cafe Noir csizmámat sikerült meggyógyítani (=el volt törve a cipzár húzókája) így annak színkavalkádja határozta meg a mai outfitet. Ez a csizma már annyi mindenen túl van, mikor új volt, agyonra hajszoltam - de itt látszik meg a  minőség, hiszen gondolnád, hogy már több mint 4 éves?
A szivárvány színeiből (és fagyöngyökből) fűzött lánc és tarka-barka kendő indiai boltokból származik, mely közül is a kedvencem a Dohány utcai (a nyakláncom kívül több kiegészítő és ruhadarab ejtett már ott rabul) . Szeretek oda betérni, mert a füstölőtől átitatott üzlet olyan, mintha a Gangesz partján nézegetnél egy ékszerdobozt. Aki szeretné feldobni az egyszínű alapdarabokból álló ruhatárát, csak ajánlani tudom a Sudevi Boutique-t (ITT FACEBOOKON).

Most pedig mindez színes-szagos képekben:

Csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése