2012. augusztus 21., kedd

Mustáros szerelem

Ciao Bella!

Azt hiszem, nem túlzás azt állítanom, hogy MINDEN nő életében van időről-időre egy fixáció, egy olyan ruhadarab (=behelyettesíthető cipőre, táskára, ékszerre, stb), ami nem hagyja nyugodni...mert egyszerűen KELL...
Nálam ez most egy mustárszínű nadrágban testesül meg (többek között...mert a rojtos Zara clutch táskára most nem térek ki, de persze gondolataim akörül is csaponganak). Ne kérdezd, miért pont nadrág...miért nem egy felső? (azt talán még könnyebben kapok magamra..) vagy egy kardigán? (még ha nem is tetszik, lassan beköszönt az ősz, bár kicsit örülök, mert NAGYON fogom értékelni, hogy nincs trópusi forróság, így nem izzadok, mint egy kacsa, nem mászik szét a smink a szememen, végre leengedhetem a hajam, mert nem izzad a nyakam s ezáltal nem göndörödik az 1 órás munkával összehozott relatíve egyenesebb hajkoronám) 
Ezek persze teljesen lényegtelen kérdések, mert ha egyszer beüt a krach, és elképzelünk/kinézünk egy-egy darabot, jöhet az Armageddon, az sem gátolhat meg minket, nemigaz?
Nálam ez most olyan méreteket öltött, hogy szombaton már meg is vettem az elképzelt mustársárga nadrághoz szánt nyakláncot, fülbevalót és karláncot (lásd mai outfit, íme:)
S bár abszolút divatszín lesz ősszel, eddig nem sikerült a nadrágra rábukkannom, de persze hogy nem adom fel :) Hiszen milyen szuper lesz feketével vagy bézzsel, barnával esetleg egy élénkebb színnel kombinálva! 
És hogy ti is elképzelhessétek (és esetleg kedvet kapjatok hozzá), összedobtam pár szettet az alapján, ami a fejemben kavarog :) Noha attól tartok, az Yves S. L. gyűrűre még spórolnom  kellene, de képzeletben már megvan ;-)
Azért belecsempésztem a rojtos (fringe) clutch táskát és némi peplum vonalat is (lásd korall felső), ami ősszel is trend marad. A szegecseket csak szolidan, de jelzésértékűen elrejtettem egy karperec formájában, ahogy az állatmintáktól sem szabadulunk a következő hónapokban így némi vadcica helyet kapott kiegészítőként a válogatásomban.

Egyébként a plázákat járva sok helyen visszaköszön a mustár sárga, szerintem érdemes beszerezni egy alapdarabot, mert amint a fenti képek mutatják, remekül kombinálható és alakunknak megfelelően egy szűkebb nadrágot hosszított felsővel abszolút elképzelhetőnek tartok, még 40-es méreten túl is ;-)

Csók, puszi, pá édeseim

Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése