2012. augusztus 7., kedd

A színes-mintás nadrág

Ciao Bella!

Így első bejegyzésként illő lenne bemutatkoznom..noha jelen pillanatban úgyis "csak" barátnőim olvassák e sorokat, arra gondoltam, megmutatom magam, így egyből az elején - hisz ha már lúd...

Íme a mai outfit - ami elég beszédesre sikerült, hisz ott virít boltkórosságom legújabb darabja, a SZÍNES MINTÁS nadrág.
2012.08.07.
Nem véletlenül lett csupa nagybetű: valami rejtélyes oknál fogva sok nőtársam, akik hozzám hasonlóan némi "plusszal" élnek együtt, azt gondolja, hogy 
1. a mintás nadrág tuti kövérít
2. fekete, fekete, najó esetleg sötétszürke, mert abban vékonyabb leszek
3. túl öreg vagyok már a kihívóan színes darabokhoz
4. nem túl jól kombinálható egy tarka nadrág

Mennyi kifogás...és mennyire tévesek! Jómagam sem vagyok már tini, de miért lenne gond, ha életet viszek a mindennapjaimba? A színek egyébként is a gyengéim, na de lássuk ezt a nadrágot: telis-tele virággal, mi is lehetne vidámabb? :) Egy megfelelő hosszúságú pólóval (ami "ápol-s-eltakar" s azt engedi láttatni, amit igazán szeretnénk) bármely színből, ami megtalálható a nadrágban remek szett összehozható.
Persze ügyelni kell a "vásári" hatás elkerülésére, mindenki személyiségétől (és persze "bevállalod" szintjétől) függően eldöntheti, mennyi színt bír el - nálam azért még belefért ez a tűzpiros Kathy von Zeeland táska is.
Személy szerint annyira boldog voltam, hogy kaptam a méretemben ilyen vidám, nyári capri nadrágot - érdemes a H&M-be benézni a B&B részlegre (már ahol van), néha rábukkanok nem túl "nyanyás" darabokra is.
A vizuális bemutatkozás után egy rövid asszociációs listával zárnám soraim, amik engem jellemeznek, s amik idővel úgyis átkúsznak majd a virtuális világ sorain, ahogy egyre többet megmutatok (nem, nem a Playboy kért fel :) ) magamból:
humor, ízlés, jókedv, pozitív,kreatív, szerelmes, olasz, süti, kommunikáció, barátság, színes, beszédes, alapos, szexésnewyork, vizuális, érzékeny....talán ennyit, így elsőre ;-)

csók puszi pá édeseim,
Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése