2013. október 15., kedd

Blogsale - a Facebookon!

Ciao Bella,

Ez egy amolyan "Szolgálati közlemény", mert talán van olyan köztetek, aki még nem tagja a Facebook közösségünknek, ám talán érdekelheti egy kis kiárusítás. Költözés előtt állok így ideje megválnom pár régóta őrizgetett ruhától, ingtől, táskától és ékszertől. Ma este (okt. 15 kedd) 21:00 magasságában a blog Facebook oldalán közkinccsé teszem az első adagot :)Itt találod majd őket: KLIKK IDE

A méretek 46-48 lesz többségében, de akad nagyobb darab is, illetve sok a "rugalmas" anyag. A vásár menete a következő: az első FB üzenetet küldőé a zsákmány, Budapesten személyes átvétel lehetséges, vidékre pedig postaköltség ellenében tudom eljuttatni a cuccokat. Ez utóbbi esetben előre utalás lehetséges, a foglalástól számított pár napig.

Ízelítőül: mustársárga lenge blúz, virámintás kisruha, kámzsás nyakú fekete miniruha, leopárminta minden mennyiségben, kötött kis boleró és fehér ing is várja az új, szerető otthonát! De lesz még zsiráfmintás pakolós nagy táska és fűzöld tekla gyöngysor is - egyszóval minden, mint a búcsúban :)

Addig is csók, puszi, pá édeseim
Zsuzska

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése